Frågor och svar om BusinessKollen

Det låter spännande, men vi är rädda för att dra på oss löpande oförutsedda utgifter. Kan man göra BusinessKollen för ett fast pris?
BusinessKollen görs alltid till fast och konkurrenskraftigt pris. Vi har lång erfarenhet och har bra koll på arbetsinsatsen. Utifrån standardinnehållet samt med hänsyn till era eventuella önskemål lämnas en offert och fast pris. Det blir inga löpande räkningar eller otrevliga överraskningar.

Hur lång tid tar det?
BusinessKollen är en förhållandevis snabb process. Det tar ca 3-4 veckor från första mötet tills åtgärdsrapporten är klar. Tiden är mycket beroende på hur lång tid det tar att få in all information från ert företag. Vi överenskommer alltid om en tidsplan.

Finns det inte en risk att ni är partiska?
BusinessKollen gör en oberoende och opartisk analys som resulterar i en åtgärdsrapport med förbättrings- och besparingsförslag. Vi kan absolut hjälpa er med genomförandet av åtgärderna, men ni är inte bundna till detta på något sätt. Ni väljer själva vilka åtgärder som ska genomföras och av vem.

Ni tittar ju i våra papper … hur vet vi att informationen stannar i trygga händer och inte sprids vidare?
BusinessKollen tar sekretessen på största allvar. I vår uppdragsbekräftelse ingår ett sekretessavtal som vi skriver under innan vi påbörjar arbetet.

Om vi bara vill se över vårt inköp och inköpsfunktionen?
Det är helt valfritt för er att välja vilket område som ska ses över. Eftersom inköps- och ekonomifunktionerna är starkt förknippade med varandra rekommenderar vi att man gör en översyn av båda dessa områden.

Vi vill inte ha hjälp med en översyn men har specifika önskemål, kan ni hjälpa till?
Självklart hjälper vi till. Vi är specialiserade på ekonomi och inköp och inom dessa områden kan vi säkerligen medverka. Vi har även ett brett kontaktnät av andra specialister vilka vi kan rekommendera eller involvera. Hör gärna av er med era behov och önskemål.

Hur gör jag om jag vill komma igång? Eller bara veta mer?
Skicka bara ett e-mail till info@businesskollen.se så hör vi av oss eller ring oss på 070-311 09 79 eller 070-225 50 88 så svarar vi på dina frågor eller bokar in ett möte.

Läs mer om Businesskollen Ekonomi och Inköp

Så går det till

Frågor och svar om Businesskollen Ekonomi