BusinessKollens koncepterbjudande

Baserat på våra kompetensområden kommer vi på BusinessKollen att utveckla och erbjuda unika och prisvärda koncept vilka vi alltid offererar till en fast kostnad. Våra koncepterbjudande ska tillgodose företagsspecifika lösningar på frekventa frågeställningar. Koncepterbjudanden inriktar sig främst på effektiviserings-, förbättrings- och besparingsmöjligheter i företaget, avdelningen eller funktionen.

Nedan kan ni läsa mer om våra befintliga koncepterbjudande. Kontakta oss gärna för mer information.

BusinessKollen Advisory Board

En modell för att lyfta det mindre företagets strategifrågor vid resurs och/eller kompetensbrist. Ni får många av fördelarna en bolagsstyrelse erbjuder, men med mindre krångel och färre förpliktelser. Advisory Board är ett bollplank, en grupp som har en rådgivande funktion till företagets ägare eller ledning.

BusinessKollen Ekonomi

Vår specialitet är att hitta möjligheter och effektiviseringar. Vi utgår från ert företags befintliga förutsättningar och tar fram er förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner och hittar sätt att stärka er konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet.

BusinessKollen Företagsbesikning

Oavsett om ni vill köpa, sälja eller om ni leder ett företag finns det många frågeställningar: Vad är företaget värt? Hur står det till med ekonomin? Funkar inköpet som det ska? Hur är det med produktion och kvalitet/miljö?

BusinessKollen Inköp

Vår specialitet är att hitta besparingsmöjligheter och effektiviseringar. Baserat på ert företags befintliga inköp och förutsättningar tar vi fram er förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner och hittar sätt att förbättra ert inköp samt stärka er konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet.

BusinessKollen Kvalitet

Vår specialitet är att hitta möjligheter och effektiviseringar. Baserat på ert företags befintliga kvalitetsnivå och processer tar vi fram er förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner och hittar sätt att förbättra er kvalitetsprocess och därigenom stärka er konkurrenskraft, effektivitet och lönsamhet.

BusinessKollen Transport & Logistik

Vår specialitet är att hitta besparingsmöjligheter och effektiviseringar. Baserat på ert företags befintliga transportlösningar och förutsättningar tar vi fram er förbättrings- och besparingspotential. Vi går även igenom era rutiner för transportupplägg för att uppnå effektivitet och lönsamhet.