Kvalitet och produktion

Bengt (född 1955), har sedan 80-talet arbetat som kvalitets/produktionschef samt VD i företag inom tillverkningsindustrin. Bengt har en gedigen erfarenhet främst från skärande bearbetning och gjuteri branschen.

Inom gjuteribranschen har han arbetat som VD på Älmhult Gjuteri AB och Alvesta Gjuteri AB (1996 – 2000) samt Camito Technology Center AB (2007 – 2010). På bearbetningssidan arbetade han som VD på Exir AB, Proton Skillmech AB (2001 – 2003) samt Malmkvist Produktion AB, där han var VD och delägare (2012 och 2014).

2003 etablerade han egen konsultverksamhet med huvudinriktning inom utveckling av ledningssystem och genomförande av kvalitets-/ produktionsprojekt.

Bengt är certifierad styrelseledamot och har mångårig erfarenhet från styrelsearbete och har ingått i flera bolagsstyrelser, både som ledamot och ordförande.